A teljes összeg már lejárt egy pontról, így 50,5-öt vehetsz fel a SuperBook NFL néhány napos 6 oddstáblájára. “A Denver azért folytatta, hogy csalódást okozzon, és ma más, nem lelkesítő vesztesége van a Jetsnek” – mondta Michaelson. Kelce a legutóbbi megkérdőjelezhető tények óta valóban részletes, ennek ellenére úgy tűnik, ma este szerencsejátékkal fog játszani. Miután elindította a Vikes-Bearst a Minnesotában – 3.5. lépés, a vadonatúj SuperBook a közelmúltban néhány változtatást generált az NFL 6. napi esélyes iparágában.

  • Általában az NFL háztartási csapatok jó lépés 3 területelőnyt biztosítanak a legújabb továbbadáskor.
  • Az új biztonság meglepően szörnyű lehetett, de annak a jele, hogy a WFT milyen szegényes programja a történelem éve.
  • A legújabb rangsorolt ​​versus. minősített mérkőzések csúcspontja a Rose Bowl, és akkor Sugar Pan az egész iskolai tevékenységek Playoff az újév napjára.
  • Vasárnap estére a vadonatúj SuperBook megnyitotta a Ravens-Jaguars-t a Baltimore-ban – a 3. lépésben, egy órára a -3.5-ös lépésre költözött, majd visszakerült a -3. lépésre.

De tényleg, ha csak cuatro dolgokat adunk a vadonatúj, szerencsétlen Bengals-nak, akik ebben az évben nyeretlenek, és Ön egy nagyszerű 4-7 ATS-pontot szerezhet, úgy tűnik, naff. Vegyük figyelembe, hogy a Bengals átlagosan egy tucat,3 ponttal veszít a videojátékokból ebben a szezonban. 0-5 ATS-szel is tisztában vannak egy bámulatos, 15,8-as átlagárral. A vadonatúj Saints-szolgáltatások mindössze néhány problémát okoztak, mint egyszerűen versenytársaik 2010-ben (0.1. lépés minden egyes játéknál), mert a Panthers a 122 tételből (tíz minden videojátékért) felülmúlta. .

A friss kategória csak az eredeti fordulót tartja a csütörtöknek, az oktatók megtalálják a nagyon ígéretes játékosokat. A vadonatúj tervezet végrehajtja az ezt követő lehetőségeket a következő néhány hétben. Értsd meg, hogy miután lefeküdtél egy élõ választásra, véletlenül biztosítva leszel a lehetõséghez, mert az volt a fogadás idején. A szorzók növelése vagy csökkentése nem befolyásolja a már megkötött fogadás jutalékát. Néhány nap 14 az NFL-től, más lépések megfontolása miatt – két őrült befejezéssel a hétfő estére, és vadállat videojátékokat játszhat a késői képernyőn és a hétvégi estén. A 14. nap vasárnap estéjén a legújabb Eagles elfelejtette megtalálni a 3.5 lépést a Dallasban.

Betclic fogadás | Nfl Power Reviews Néhány nap 15: Rams And you will Contains Rise

2023 Nfl 3. nap szerencsejáték divat

A Bengals 21-9 ATS-re van a Steelerstől, amikor az elmúlt 30 napban egy hasonló szezonban hiányzott nekik. betclic fogadás Joe Burrow valójában ATS, ha nem is népszerű, több mint nagyszerű touchdownnal (3-5 ATS, ha nem). Mégis, az új Browns és Jets hiányzik ezekből, és Ön is segíthet a sportfogadóknak az év legjobb hétvégéjén.

Lions Chiefs játék, választás, kellékek, tippek

Nietzsche nagy partner, távol a perspektivizmustól, és lehet, hogy átjátszhatja a lépést. A létezéstől távol lévő körkörös jellemzőkkel kapcsolatos információi pontosan azt tükrözik, amivel a természetben előforduló világban találkozunk. Az Indianapolis megpróbálja a hat-hatot az ajándékból a történelemben nyolc meccsen a friss Anglia ellen. Tájékozott divat, amelyet a legújabb NFL-szezon 7. hónapjára való fogadás előtt érdemes elfogadni. Az új Panthers még segíteni fog egy nem szakaszos játék megnyerésében 2010-ben. a szám, 0-6 ATS között, még 2022-ben. Miután a szezont 6-0 ATS-ről teljesítették, az új Falcons öt egymást követő ATS videojátékot elfelejtett az Ön szezonjaiba esni.

Jeff Fisher a tipikus 12 hónap alatt 8-as ATS-t kapott, míg a 2002-es Ravens 5-12 ATS-t mutat a nyugati parton a csapatrekordokon belül. John Harbaugh 14-2-re próbálkozik az SU otthonában az újonc hátvédekkel szemben. Lamar Jackson 7-16 ATS, mert a tulajdon kedvence a 3.5+ lépésből, talán nem függ az 1. naptól. Az új lények voltak a pár nap legnagyobb esélytelenek, 15 dolgot vittek be a Buffalo belsejébe, és rendkívül közel kerültek ahhoz, hogy kilépjenek a legnagyobbból. szorongatott el az évtől.

2023 Nfl 3. nap szerencsejáték divat

A fogadóirodák a Colts-on hajtottak, és egy területi célt helyeztek el a Titans számára az NFL oddstábláján. Ennek ellenére az NFL kínálata vadonatúj pályán van, mert ezen a héten megnyílnak a helyek, és a Titanshoz hasonlóan beköltözik. Mivel valóban megállja a helyét, a Colts a valóságban -2,5-öt tesz ki a legtöbb legjobb minősítésű sportfogadó mellett.

Az NFL Country újságírói az egyesült államok számára kínálják a videojáték legjelentősebb titkait, és minden egyes mérkőzésre bátran számíthatsz. • Ez a minta ment a 2009-es héten, abban az esetben, ha a Pittsburgh Steelers kiváló hétrészes továbbjutást szerez a Miami Dolphinsszal ellentétben. Valószínűleg sokkal zajosabb tendencia, mint amennyire megvalósítható, de mégis energikus. • A friss 49ers és te HC Kyle Shanahan folyamatosan találkozott a Rams számával. A San francisco-öböl környéke kevesebb mint harminc nappal korábban lefojtotta a friss Ramsot, és az összehasonlítható összteljesítmény nem lenne riasztó a 8. héten. Shanahan plusz a 49ers kihagyja a jelenlegi versenyt a SoFi Stadionon belüli Rams-on, de továbbra is védték a legújabbat továbbít.

Az új Chiefs a 14 online játékon belül a center mentén bontotta fel az összesítést, valamint a Steelers eggyel többet játszott az évadokban, mint Over. A Seahawks 5. lépéses 1. SU-t ért el korábbi hat meccsén, amikor otthon játszott a Bears ellen. A Patriots 17-3 SU-t próbál ki az utolsó 20 meccsen belül, amikor otthon próbálkozik a Costs ellen.

Jets Versus, Raiders Gambling Trend

2023 Nfl 3. nap szerencsejáték divat

A legújabb Over valójában a korai bérletek 60 százalékát tekinti meg, míg Ön 57 százaléka a nagyon korai pénznek az alsó szintre emelkedett. A teljes is kínál nézett nulla irányt, mint a kedd, indulás után 46,5 és lehet, hogy a végét a 47,5 és akkor negyvennyolc az úton negyvennyolc.5. A vadonatúj More 62 százalékát kapja a BetMGM ülőhelyeinek, de a készpénz valójában halott.

コメント

Twitterでフォローしよう

おすすめの記事